preloader
AVANÇATz/PADI
€340

Preu

5

Immersions

3

dies

Avançat PADI

El curs de busseig PADI Advanced Open water Diver és un curs de perfeccionament de la tècnica de busseig. Aquest curs és per a aquelles persones que vulguin progressar a les seves habilitats sota l'aigua. El curs se centra a conèixer més a fons les tècniques de busseig en diferents entorns ia Dream Dive posem molt èmfasi en els 3 pilars bàsics del busseig: flotabilitat, trimat i propulsió. Durant el curs avançat de PADI treballarem tècniques que us ajudaran a millorar la vostra posició a l'aigua, us permetran navegar amb més seguretat i aprendreu a planificar i executar les vostres immersions profundes. El curs Avançat de PADI és el curs que us permetrà gaudir més de les vostres immersions i viatges de busseig. Amb aquest curs de busseig obtindràs una titulació vàlida per a tothom i sense caducitat. Un cop finalitzat el curs podràs bussejar de forma autònoma fins a una profunditat màxima de 30m.

Vols progressar? Vols bussejar bé? Vols controlar la teva flotabilitat?


Per completar el curs PADI Avançat Open Water Diver has de:
 • Completar 5 mòduls teòrics del curs d'avançat Open Water Diver PADI. La part teòrica es pot realitzar en línia i es realitzarà un repàs i una classe prèvia a cada immersió al mateix centre on resoldrem dubtes i aprofundirem certs aspectes importants de la seguretat al busseig.
 • Completar 5 immersions d´entrenament.
 • Per què fer el curs amb vosaltres?

  Ara ja saps que això de bussejar és el teu i vols progressar. Però també saps com vols bussejar. Et van parlar del trimat i de les tècniques de propulsió al teu curs d'open water diver? Tant si la resposta és NO com SÍ, apunta't i tingues per segur que ho sentiràs molt durant el teu curs d'avançat PADI. Som bussejadors tècnics i t'ensenyem les mateixes tècniques que es fan servir per anar a més de 40 metres. Si és bo per anar a més de 60 metres, per què no aprendre'l i bussejar més còmode i segur?

  Ens centrarem a millorar la teva posició dins l'aigua i que entenguis el que fas. Respondrem preguntes com: què són les descompressions? com s'aleteja enrere? com es planifica una immersió profunda? com es fa servir un cable llarg i una ala?
  Et donarem la possibilitat de provar diversos materials i configuracions perquè puguis prendre decisions més encertades a la teva carrera de bussejador

  Contacta per bussejar

  El curs avançat PADI té una durada mínima de 3 dies complets. Encara que som molt flexibles i podem variar el format i fer-ho en els horaris que et vagi millor a tu i el nombre de dies que triïs. 

  L'edat mínima són 12 anys. Tot i que recomanem que els nens tinguin un cert grau de maduresa.

  Bussejarem fins a un màxim de 30 metres de profunditat ja que serà el teu límit després de la certificació

  Els nostres instructors bussegen amb un màxim de 4 alumnes alhora. La majoria de vegades ens movem en ràtios de 2-3 persones i aconseguim que puguis bussejar només amb la teva parella o les amigues.

  Tots els professionals que imparteixen els bateigs de busseig són instructors acreditats i amb les llicències corresponents

  Ens centrem en la teva posició a l'aigua, el teu trimat i la teva propulsió. Ens centrem a fer-te millor bussejador. A més, podràs provar diverses configuracions per poder decidir quina s'adapta millor a tu. No regalem cursos, els impartim.

  No som més cars. Els nostres packs d'allotjament + curs de busseig són el millor preu de Tossa de Mar. A més, oferim ràtios instructor-alumne més baixes i sortides amb vaixell. Quan acabes el curs surts més preparat, cosa que fa que si inverteixes en formació de qualitat ara estalviaràs en el futur

  Farem servir configuració hogartiana i ales. Una altra configuració que us donarà més estabilitat i seguretat a l'aigua. 

  Disposem d´una gran varietat d´immersions d´aventura, entre elles: profunda, navegació, nitrox, restes, vestit sec, nocturna, DPV, fish ID, flotabilitat perfecta, vaixell i un llarg etcètera. Recorda que n'has d'escollir 5 per completar el teu curs de busseig avançat PADI. Si tens dubtes, t'orientem.

  Tenim diversos packs d´avançat + especialitat PADI. Per exemple, avançat amb vestit sec o amb certificació de nitrox. Contacta amb nosaltres per a una resposta personalitzada

  Cursos & packs de busseig

  Et deixem les nostres ofertes més populars

  Si no trobes allò que s'adapta a tu o vols fer una altra combinació no dubtis en contactar amb nosaltres per a una atenció més personalitzada. El nostre allotjament es troba a menys de 5 minuts caminant del centre de busseig, a pocs metres de la muralla de Tossa ia menys de 100 metres del mar. Comptem amb habitacions dobles, triples o quàdruples totes amb bany privat i vistes al mar ia la muralla algunes. L'allotjament és en règim de desdejuni.

  Avançat PADI

  Progressa al busseig

  340 persona
  • Amb instructor certificat
  • Ràtio instructor-alumne màxim 1:3
  • Teoria online

  AVANÇAT ALL INCLUSIVE

  PACK BUSSEIG + ALLOTJAMENT

  380 a partir de
  • Amb instructor certificat
  • Ràtio instructor-alumne 1:3
  • Teoria online
  • 1 nit d'allotjament a Tossa de Mar
  • Esmorzar inclòs

  Avançat TOP

  Configuració hogartiana i ala apeks

  390 persona
  • Amb instructor certificat
  • Ràtio instructor-alumne 1:2
  • Teoria online
  • Material inclòs
  • E-card PADI inclosa
  • Configuració hogartiana i ala apeks
  • 6 immersions (1 extra)

  (c) 2023- Dream Dive Tossa de Mar SLU - All rights reserved.

  ca