preloader
Bateig
busseig
€60

Preu

1

Immersió

3

hores

Bateig de busseig tossa de mar

El bateig de busseig és la porta d'entrada a l'aventura ia un nou món. Gaudeix d´una immersió sense necessitat d´experiència prèvia de la mà de professionals.
Que no t'ho expliquin viu per tu mateix la bellesa dels fons marins de Tossa de mar en aquesta bateig de busseig de la mà d'autèntics professionals. Oferim grups reduïts de debò, atenció personalitzada, materials en bon estat i bon ambient.

Vols aventura? Vols bussejar? Vols complir el teu somni?

Què faràs al teu bateig de busseig?

El bateig de busseig de PADI es compon de 3 parts:

 • Part teòrica:  començarem amb una explicació de les nocions bàsiques del busseig i on podreu preguntar tots aquells mites que sempre heu sentit. Podrem parlar de si hi ha taurons, si farem descompressió, si a mi em fan mal les orelles a la piscina.ens divertirem!
 • Presa de contacte : Un cop a l'aigua, gaudirem dels principals avantatges de fer el bateig de busseig a Tossa de Mar i és entrar des de la riba. Anirem entrant a l'aigua lentament, al teu propi ritme i fent que tothom se senti còmode. Som especialistes en paciència i personalització, per la qual cosa podem oferir un tracte personalitzat real. Hi ha la possibilitat de batejos de mar personalitzats. Tenim la ràtio instructor-alumne més baix de Tossa de Mar.
 • Immersió a mar obert : en aquest punt comença la teva nova vida com bussejador. Tossa de Mar és el millor lloc de lloc de la Costa Brava per iniciar-te al busseig. La nostra exclusiva entrada ens permet anar a descobrir un món ple de fauna i flora marina. Tossa de Mar té una biodevirsitat marina fantàstica. Podem veure: morenes, sarges, bancs de salpes, cavallets de mar, pops, sípies, estrelles de mar i un llarg etcètera de peixos i espècies marines.

  La durada del bateig de busseig a Tossa de Mar és d'aproximadament 3 hores. Quan s'acaba la immersió tornarem al centre de busseig amb un gran somriure. Disposem de dutxes i vestuaris amb guixetes on et podràs canviar i dutxar.

  Contacta per bussejar
 • El bateig de busseig dura unes 3 hores aproximadament. Dins l´aigua estarem 1 hora aproximadament. 

  L'edat mínima són 8 anys. Tot i que recomanem que els nens tinguin un cert grau de maduresa. Hi ha limitacions de profunditat fins als 10 anys.

  Per llei, podem bussejar fins a 12 metres de profunditat. Però dependrà de les teves habilitats i condicions del mar. No per anar més profund veuràs més bestioles

  Tossa de Mar és especial i amb una biodiversitat única. Podem veure cavallets de mar, pops, brunes, ratlles i molts bancs de peixos. Fins i tot hem arribat a veure una tortuga!

  El kit de platja: tovallola, banyador i xancletes. La resta de material ho posem nosaltres. En acabar l'activitat disposem de vestuaris amb dutxa i aigua calenta

  Contacta amb nosaltres i t´enviarem un qüestionari mèdic que et dirà si pots bussejar o si necessites l´aprovació d´un doctor. La majoria de les persones poden bussejar.

  Els nostres instructors bussegen amb un màxim de 4 alumnes alhora. La majoria de vegades ens movem en ràtios de 2-3 persones i aconseguim que puguis bussejar només amb la teva parella o les amigues.

  Tots els professionals que imparteixen els bateigs de busseig són instructors acreditats i amb les llicències corresponents

  Per a grups de més de 4 persones o esdeveniments per a empreses o clubs tenim ofertes especials. Seguim treballant amb ràtios baixes però perquè pugueu bussejar junts i en grup afegim més personal al vostre grup i treballem en grups tancats. A més oferim packs amb possibilitat de menjar als nostres restaurants associats.

  Aquí la pregunta te la farem nosaltres, pregunta quanta gent hi haurà al teu grup, quant de temps estaràs a l'aigua, si els monitors són instructors de busseig.. i tu decideixes!

  Disposem de taquilles amb clau als vestidors

  bateig FUN

  Bateig de submarinisme

  60 persona
  • Amb instructor certificat
  • Ràtio instructor-alumne màxim 1:4
  • Explicació teòrica

  bateig LOVE

  Bateig per a dues persones

  95 a partir de
  • Amb instructor certificat
  • Ràtio instructor-alumne 1:2
  • Explicació teòrica
  • 1 nit d'allotjament a Tossa de Mar
  • Esmorzar inclòs
  • Fotos i vídeo

  bateig TOP

  Bateig en parella

  75 persona
  • Amb instructor certificat
  • Ràtio instructor-alumne 1:2
  • Explicació teòrica
  • Fotos i vídeo

  (c) 2023- Dream Dive Tossa de Mar SLU - All rights reserved.

  ca