+34 653 93 23 23
info@dreamdive.es
Revolution Slider Error: Slider with alias home-4 not found.
Maybe you mean: 'COVID' or 'COVID1'
Cursos buceo PADI Tossa de Mar
Profesionalitat i diversió

Busseja a Tossa de Mar!

El busseig a Tossa de Mar és el millor busseig d’Europa. Des de el nostre centre de busseig et portarem a tots els punts de submarinisme de la zona, tant d’infanteria o sortides de busseig amb vaixell.  Tots els nivells de bussejadors tenen el seu lloc: fem des de batejos de busseig a cursos d’instructors PADI o cursos d’open water PADI. Vine i descubriràs les maravilles del busseig a Tossa de Mar

Cursos més populars

Programa DSD PADI
55€
Bateig de busseig (DSD) .És un curs d’iniciació al busseig. És un programa oficial PADI per totes aquelles persones que volen provar la sensació de respirar sota l’aigua d’una forma segura i divertida. Descomptes per grups. Duració aproximada del bateig 3 hores.
Busseja
¡Treu-te el PADI!
340€
Curs d’iniciació PADI al busseig autònom. Descobreix les maravelles de bussejar a Tossa de Mar. Curs de 3 a 5 dies. Possibilitat de realitzar la teoria online. Certificació a nivell mundial per bussejar fins a 18 metres de profunditat.
Busseja
Fes el salt
300€
Curs de busseig avançat PADI. Millora les teves habilitats de busseig: aleteig més eficient, navegació subacuática, control de la flotabilitat, etc. Duració de 2 a 3 dies. Certificació a nivell mundial per bussejar fins a 30 metres de profunditat
Busseja

Vols bussejar a Tossa de Mar?

Busseja amb Dream Dive Tossa de Mar i descobreix un món nou.  Professionalitat, atenció personalitzada i diversió son els nostres valors. Instal.lacions modernes en el nostre centre de busseig a Tossa de Mar. T’ajudem a gestionar l’aparcament.

Organitzem sortides des de platja, vaixell o nocturnes. També viatges d e busseig a diversos punts del món.

Dream DIve el teu company de busseig a Tossa de Mar

padi-elearning-curso-online
curso instructores PADI